Happn Kosten (2023 Review)

Happn Kosten (2023 Review)

| | | | |

dating
Happn Kosten (2023 Review)
Een uitgebreide review van Happn Kosten in 2023. Lees alles over de tarieven, er is een slug, met een Q&A voor veelgestelde vragen.

Happn is een app op basis van geolocatie die is ontworpen om de liefde van je leven te vinden. Gebaseerd op de locatiegegevens van het apparaat, biedt het aan de gebruiker profielen aan van personen in de buurt die ook de Happn-app gebruiken. Vanuit zijn zitplaats biedt het veel gemak als twee gebruikers elkaar leuk vinden, en zich met elkaar in verband willen stellen. Sommige andere opties omvatten het uitwisselen van virtuele cadeaus, het versturen van een “hello” naar iemand die zich op een ander moment binnen het bereik bevindt, en het maken van verbindingen met mensen die magisch de weg naar jou gevonden hebben.

De Happn app is over de hele wereld beschikbaar en het installeren en gebruiken van de app is gratis, maar er zijn wel enkele opties waarvoor het noodzakelijk is om te betalen. Ongeacht of je een lidmaatschap voor één maand of een lidmaatschap voor een jaar wilt afsluiten, er zijn verschillende Happn tarieven en er worden betaalde opties aangeboden voor degenen die de functionaliteit van de app willen uitbreiden. In deze review bekijken we de Happn Kosten in 2023, met inbegrip van een overzicht van de verschillende vergoedingen, waaronder de tarieven voor de verschillende lidmaatschappen, alsook de best betaalde functies.

Happn tarieven in 2023: Een overzicht

Het goede nieuws is dat je op de meest basale manier gratis lid kunt zijn van Happn. Als je echter de functies van de app wilt uitbreiden en meer functionaliteit wilt, dan zul je waarschijnlijk moeten betalen. Er zijn verschillende versies van een lidmaatschap te krijgen, waarvan de meeste per jaar worden berekend.

In 2023 bestaan de verschillende Happn opties als volgt:

  • Essentiële + – Een jaarabonnement van €9,99 per maand.
  • Speed ​​Match + – Een jaarabonnement van €14,99 per maand.
  • Happn Premium + – Een jaarabonnement van €19,99 per maand.

Speed ​​Match + en Essentiële + bieden een belangrijke functie: ze bieden je de mogelijkheid om meerdere dagen vooruit te kijken met de Timeline-functie. Deze functie toont je profielen van, bijvoorbeeld, twee weken geleden. Dit maakt het eenvoudiger om iemand te vinden die je al tijdens een vorige bezoek aan de stad hebt ontmoet en die met je in contact wil komen.

Happn Premium + biedt ook veel opties voor het verfijnen van de zoekresultaten. Met deze premium account kun je filters gebruiken om te zoeken naar profielen die aan specifieke locaties voldoen. Bijvoorbeeld, als je op zoek bent naar iemand die dicht bij je huis woont, kun je een filter instellen om alleen die profielen te zien. Dit maakt de zoektocht aanzienlijk gemakkelijker.

Best betaalde functies

In aanvulling op de premium opties heeft de Happn app ook enkele betaalde functies. Deze zijn vooral nuttig als je op zoek bent naar iemand in de buurt die je wilt ontmoeten. Je kunt bijvoorbeeld een betalende optie gebruiken om de locatie van iemand te zien of om iemand direct te benaderen met een virtueel cadeau. Hieronder kun je de betalende opties bekijken die in 2023 in om het even welk van de bovenstaande lidmaatschappingen worden aangeboden.

  • Reiseffect – Een kost

Similar Posts