Tinder Gesprek Starten Als Vrouw (2023 Review)

Tinder Gesprek Starten Als Vrouw (2023 Review)

| | | |

dating

Tinder Gesprek Starten Als Vrouw (2023 Review)

Een review van hoe je optimaal kunt beginnen met een gesprek op Tinder als vrouw in 2023. We gaan in op verschillende tips voor een succesvol gesprek.

Met het beginnen van een gesprek op Tinder met een vrouw, komt meer kijken dan alleen haar naam kennen en dan een berichtje sturen. Een eerste gesprek voeren op een dating applicatie is anders dan via welke manier dan ook, wat maakt dat er wat gerichter naar de situatie gekeken moet worden. In deze review gaan we hier dieper op in. We kijken naar verschillende tips waarmee je je gesprekken op Tinder kunt beginnen als vrouw.

Start met complimenten

Een prima manier om het gesprek op gang te brengen is door een compliment te geven. Hiermee kun je verschillende malen variëren als je één maal succesvol een gesprek bent gestart. Het geven van een compliment kan de verlegenheid breken, waarmee je iemand laat zien dat jullie twee open staan voor een leuk gesprek. Concentreer je op iets dat je écht gemeend is, en voorkom het geven van ‘leeg’ complimenten. Iets wat relevant is voor de situatie of informatie die in het profiel beschreven staat bied beter als basis voor een gesprek.

Wees origineel

Het opstarten van een gesprek op Tinder met een vrouw vraagt om een originele vastlegging van aandacht. Is antwoorden op een standaard vraag als ‘hoe gaat het?’ natuurlijk een optie, maar probeer eens iets leuks en/of unieks uit te halen om het gesprek op gang te helpen. Denk hierbij aan iets grappig als ‘Ik zou je een bericht sturen, maar ik zag dat je zo knap bent, dat ik niet meer wist wat ik moest zeggen’ of het stellen van een interessante, open vraag waarop je een oprecht antwoord zal krijgen.

Wees jezelf

Het is van essentieel belang dat je jezelf laat zien op Tinder. Benoem interesses, hangouts of hobby’s waar jij mee bezig bent. Laat hiermee zien dat je persoonlijkheid kenmerken hebt waarmee je jezelf aantrekkelijk maakt voor een ander. Blijf hierbij altijd eerlijk en open naar de persoon tegenover je toe. Vermijd dingen uit te halen of het voordoen van iemand die je niet bent. Dit is ook een van de beste manieren om een leuk, en vooral een gezellig gesprek op gang te helpen.

Beeld een verband

De manier waarop je een gesprek op Tinder begint als vrouw is voornamelijk afhankelijk van de situatie waarin je verkeert. Beeld je een verband met de situatie waarin jullie twee in gekomen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grappige situatie of het lot waardoor jullie twee in contact zijn gekomen. Dit is best uniek, en kun je op verschillende manieren gebruiken.

Vermijd clichés

Vermijd clichés zoals ‘Hoe gaat het?’ of ‘Wat is je favoriete kleur?’. Hiermee ben je niet uniek, en waarschijnlijk wordt het gevoel gekregen dat je niet echt geïnteresseerd bent om een vrijblijvend gesprek op gang te brengen. Blijf hierbij altijd open naar iemand en bedenk een concrete vraag die een ander wat onthult en een oprechte antwoord te krijgt.

Wees relevant

Tinder is gebaseerd op profielen waarin iets over persoonlijkheid, interesses en hobby’s staat omschreven. Gebruik deze informatie

Similar Posts